Φροντίδα Τατουάζ

Η εξ’ολοκλήρου φυσική φόρμουλα της Acattoo  όσον αφορά στη φροντιδα τατουαζ  αποτελείται από έλαια υψηλής ποιότητας, μαλακτικά συστατικά, βότανα και εκχυλίσματα τα οποία βοηθούν να επουλωθεί δραματικά γρήγορα το τατουαζ naturalσας.

 

Δεν πρέπει να ξεγελιέστε από άλλα προϊόντα  για φροντιδα τατουαζ που κυκλοφορούν, για τα οποία χρησιμοποιούνται χαμηλής ποιότητας και άλλου είδους συστατικά με σκοπό να μειωθεί το κόστος τους.

 

Η Acattoo tattoo balm πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ώστε να φτάσει στα χέρια σας το καλύτερο δυνατόν προϊόν για την περιποιηση τατουαζ .

 

Έχει δημιουργηθεί από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες στο χώρο της συνδυαστικής βοτανολογίας και είναι το μοναδικό προιόν στο είδος του για φροντιδα τατουαζ, του οποίου τη φόρμουλα έχει επιμεληθεί επαγγελματίας κορυφαίος tattoo artist.

 

 

Η Acattoo είναι διαθέσιμη σε airless συσκευασία των 15ml ώστε να μην αναπτύσσονται μικρόβια μετά το άνοιγμά της.Είναι μελετημένη ώστε να σας παρέχει 110  ίσες δοσομετρημένες ποσότητες για την φροντιδα τατουαζ σας.

Το προιόν έχει ελεγχεί και πιστοποιηθεί για την ευκρίνεια και την ποιότητα των συστατικών του, πριν απομακρυνθεί από εμάς και φτάσει στα χέρια σας.

 

Ολα της τα συστατικα μπορουν μεχρι και να φαγωθουν αφου ειναι ακρως φυτικα.

Το προιον ειναι καταλληλο και για εσωτερικη χρηση (όπως είναι το tattoo αφού ειναι στην ουσια πληγή) και όχι μόνο για εξωτερική όπως τα αντίστοιχα προιόντα της αγοράς.

Χιλιάδες αλοιφές έχουν πωληθεί για φροντίδα τατουάζ αφήνοντας ικανοποιημένους χιλιάδες συλλέκτες τατουαζ.

 

 

 

eofΗ Acattoo tattoo balm είναι το μοναδικό προιόν στην Ευρώπη για φροντιδα τατουαζ που είναι δερματολογικά ελεγμένο – Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με σιγουριά.

 

Η Acattoo είναι το μοναδικό προϊόν που είναι δερματολογικά ελεγμένο και διαθέτει και έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. στην Ελλάδα όπως και σε όλη την Ευρώπη.Έτσι,λοιπόν,το προιόν μας είναι κλινικά μελετημένο ώστε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν σχετίζεται με κανένα δερματικό ερεθισμό ή αλλεργική δερματίτιδα και είναι απόλυτα ασφαλές για την περιποίηση τατουαζ.

 

 

 

colorsΔεν χρησιμοποιείται μόνο για φροντίδα τατουαζ.

 

Τα υψηλής ποιότητας συστατικά της Acattoo δεν βοηθούν απλά  στην  περιποίηση τατουαζ αλλά είναι οπωσδήποτε απαραίτητα για ‘’ όλη τη ζωή ‘’του tattoo σας.

Τα μελετημένα συστατικά της θα κρατήσουν ζωντανά τα χρώματα του tattoo σας.

Επισης η Acattoo εχει μεγάλο δείκτη διάθλασης,ώστε μετά την εφαρμογή της  το τατουαζ σας να μοιάζει σα να ”χτυπηθηκε” την προηγουμενη κιόλας μέρα…!

 

 

 

Μα ο τατουατζής μου εμένα μου είπε….

 

Προκαλούμε οποιονδήποτε tattoo artist να συγκρίνει τον σχεδιασμό και την ποιότητα της Acattoo με οποιοδήποτε άλλο ( νόμιμο όπως είναι και η Acattoo ) προϊόν στην αγορά.

 

Τα προιόντα που κυκλοφορούν για φροντιδα τατουαζ ίσως να ‘’κάνουν’’ για fylloμία ελαφριά ενυδάτωση ή την ελαφριά περιποίηση γρατζουνιών αλλά δεν κάνουν σίγουρα για τελεια περιποιηση τατουαζ, καθότι τα περισσότερα από αυτά περιέχουν βαζελίνη, ζωική λανολίνη και παράγωγα πετρελαίου και όπως αναγράφουν πάνω τους προορίζονται μόνο για εξωτερική χρήση(το tattoo όμως είναι συνεχόιμενα τρυπήματα άρα χρειάζεται κάτι γασφαλές και οχι εξωτερικης χρήσεως).

 

Τα παράγωγα πετρελάιου έχει αποδειχθεί ότι ‘’τινάζουν τα χρώματα στον αέρα’’ κατά την φροντιδα τατουαζ σας, την οποία και καθυστερούν. Όσο συντομότερα επουλωθεί το τατουαζ σας, τόσο λιγότερο χρώμα θα χάσει.

 

Η βαζελίνη κλείνει τους πόρους του δέρματός σας κατά την περιποιηση τατουαζ με αποτέλεσμα το tattoo  να μην αερίζεται και να αυξάνεται η πιθανότητα να αναπτυχθούν μικρόβια και να υπάρξει επικείμενη μόλυνση.

 

Η ζωική λανολίνη παράγεται από το μαλλί των προβάτων και κατά συνέπεια υπάρχει πιθανότητα κάποιος να είναι αλλεργικός σε αυτήν. Μόνο φυτική λανολίνη επιτρέπεται όπως αυτή που περιέχει και η Acattoo, το πλέον καλύτερο προϊόν για φροντιδα τατουαζ.

Τελείως φυτικό προϊόν - Εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ - Συντήρηση και επούλωση 2 σε 1 - Εγγύηση επιστροφής χρημάτων